En billig fluefanger er nu let at købe !

By | april 20, 2019

Da jeg var ung kom de første elektriske vidundere på markedet. Insektfangere, Videokameraer, farvefjernsyn og andet, der kun var tilgængelig for de rige, der tjente mange penge.  Os andre i pøbelen havde ikke råd til så fine ting og måtte lade os nøje med billige varer.  Men i dag er verden helt anderledes skruet sammen. Man kan købe en billig fluefanger til små penge, ligesom man får smidt elektroniske varer i nakken til ingen penge. En dag bliver det vel gratis, skulle man efterhånden tro, når man ser priserne på godkendte kvalitetsmaskiner.

Seriøs butik

Der findes en lang række udbydere på nettet.  Personligt foretrækker jeg dog fortsat at handle mine fluefangere i en fysisk butik, der er flot indrettet.  Men der findes efterhånden kun enkelte virksomheder, der kan levere en god service og samtidig være en seriøs butik.

Nu kender jeg alt og alle indenfor fødevareindustrien kva mine mange år på fiskefabrik, der virkelig køber mange maskiner med tiden, da de skal have de bedste insektfangere med største effekt til at fange fluer og insekter, så de ikke bliver sendt ud til forretninger.

Jeg spurgte Henning, der arbejder i produktionen hos Nord fisk. Han står for at købe fluefangere ind til fabrikken i Danmark – men også til Norge og Sverige. Så om nogen, kunne han hjælpe mig til det helt rette køb. Han forklarede mig, at jeg skulle finde en effektiv og godkendt insektdræber, der kunne dække en masse m2. Så gav han mig sin hemmelige opskrift – altså adressen på et firma, som han havde handlet hos i næsten 20 år. Du skal bare sige, at du kender mig, sagde han – så skal du bare se.

Jeg ringede til denne forhandler af fluefanger og så gik dette ellers hurtigt ! Inden jeg nåede at se mig om, så stod min insektfælde uden for døren næste dag – klar til fluebekæmpelse – uden brug af endda.

Efter bare en time havde jeg både bekæmpet møl, fluer, edderkopper, insekter og bananfluer. >Det var dog helt utrolig, så effektiv den fluedræber er, tænkte jeg. Så jeg ringede straks til Henning, der var i gang med at hænge den nyeste model op til udendørs brug. SUPER ! sagde jeg bare. Det var jo det, jeg sagde, grinede han bare. De virker altså bare helt vildt godt, de maskiner – og så er de endda billige – meget billigere end hos de fleste andre forhandlere.