Køb billige e-cigaretter allerede i dag – få en lang række fordele gratis med i købet!

By | april 7, 2013

Som et alternativ til de sundhedsskadelige og kræftfremkaldende tobakscigaretter, så er der sket et boom i salget af e-cigaretter. Flere og flere rygere vil gerne have del i det projekt der hedder, at rygning skal være sundere og ikke skade kroppen hverken på kortere eller længere sigt. Siden 2003 har e-cigaretter været at finde, men i Danmark har vi været lidt sløve til, at få øjnene op for de mange fordele, som e-cigaretterne giver forbrugerne.

Hvis man kigger på e-cigaretterne i et overordnet perspektiv, sat overfor tobakscigaretterne, så er der ingen tvivl om hvem der står som vinder, når pointene er talt sammen. E-cigaretterne vil til enhver tid, på papiret i hvert fald, slå tobakscigaretterne, men noget af det, som fabrikanterne og producenterne ikke kan ændre i selve produktet, er folks indstilling og holdning.
Grunden til, at hele Danmark ikke har sparket tobaksindustrien og dens dybt sundhedsskadelige produkter på porten er, at rygere er skeptiske omkring e-cigaretterne. Det er et forholdsvist nyt produkt, som ikke har og ikke vil nyde godt af, at være eneste produkt på markedet, som tobakscigaretterne har haft det i mange årtier. Det er først nu, at tobakscigaretterne har en egentlig konkurrent, for hverken nikotinplastre eller nikotintyggegummi har vist sig synderligt effektiv, i kampen mod folks afhængighed af nikotin på verdensplan.

Så hvad skal der til, før flere rygere får øjnene op for de stribevis af fordele, som e-cigaretterne kan give dem i hverdagen? Som med mange andre ting, så mangler der information – rygerne skal oplyses meget mere, og gerne på steder hvor de ikke kan undgå det, som for eksempel i busstoppestederne, i ugebladende, i fjernsynes og dets lige. Det er vigtigt, at møde forbrugeren på hjemmebane, og det er noget af det, som e-cigaretterne ikke helt har opnået endnu. Der er regler omkring reklamering af tobaksrelateret produkter, som er omfattet af den danske rygelovgivning, men da e-cigaretter ikke går under rygeloven, så er der altså frit slag på reklamefronten.

I bund og grund, så bør kommende rygere af e-cigaretter vide alt hvad de kan, om produktet i sig selv og de fordele der kommer med. Der er mange aspekter man kan belyse, men lad os rette fokus mod to ting, som alle – inderst inde – kan forstå og relatere til, ligegyldigt hvor stædigt man fastholder ens forbrug af tobakscigaretter.

Sundhedsfaren ved brugen af e-cigaretter over tobakscigaretter er ca. 4.000 gange mindre; med andre ord betyder dette, at e-cigaretterne intet har med nikotinholdig tobak at gøre, og derfor er der ikke mange tusinde giftstoffer i produktet. Det skaber en rygeoplevelse, hvor man ikke sætter sit helbred i fare. Ydermere så er der store pengeposer at indhente, for e-cigaretterne koster kun omkring 3.000 kroner om året, hvor de fleste rygere er op og kaste mellem 10.000 kroner og 15.000 kroner efter tobakscigaretter årligt.
Smartsmoke.dk tilbyder rygere et struktureret og overskueligt indblik i e-cigaretterne, samtidig med at de sælger en masse billige e cigaretter, og har et stort udvalg af billigt tilbehør og reservedele.