Kunne jeg mon forudse hvad min fødselsdagsgave var ?

By | maj 13, 2012

Jeg er altid blevet kaldt lidt synsk af min familie, så derfor syntes de det kunne været sjovt at se, om jeg kunne forudse hvad jeg ville få i fødselsdagsgave. Jeg ved ikke lige hvorfor de synes det kunne være så sjovt. Jeg kunne dog forestille mig, at det er fordi jeg når jeg får julegaver foreksempel, så kan jeg finde på at se – Det avde jeg også gættet på jeg fik fra jer. Min familie mener dog, at det bare er noget jeg siger. De bad mig derfor om at lave en så lang ønskeseddel som muligt, for det skulle jo ikke være for let at gætte.

Jeg fik lavet en rigtig god lang ønskeseddel og i god tid inden den store dag. Det havde min familie bedt mig om, for jeg skulle på ingen måde kunne gætte mig frem til hvad jeg skulle have. De skulle derfor have rigtig god tid til at købe og planlægge min gave. Jeg fandt nogle rigtig gode ønsker synes jeg selv, men mit højeste ønske det var alligevel et Babyliss krøllejern. Jeg skrev dog bevidst ikke noget om hvad jeg ønskede mig mest, og jeg skrvet det ønske nogenlunde mit på sedlen de fik tilsendt på mail. Nu kunne jeg bare gå og vente indtil de fik købt gaven, og den store dag ville komme. Da jeg så min familie sidste gang inden min fødselsdag, det var min far alligevel frisk nok til at foreslå et lille væddemål til min forudsigelse. Det blev aftalt, at dem der vandt skulle lave en god middag til den anden part. Jeg satte i den forbindelse et krav om, at jeg skrev ned på et stykke papir hvad jeg troede, og den afleverede vi sammen med gave over ved vores nabo – Det aftalte vi.

Jeg tænkte lige en times tid på hvad jeg skulle skrive. Jeg havde jo et håb om, at få det Babyliss krøllejern, og jeg kunne også mærke, det jeg håbede de havde købt det. Jeg skrev det derfor på sedlen, som kom i en kuvert. Jeg tror vi alle sammen var meget spændte på hvad der ville ske på dagen. Da dagen endelig kom, så fik vi hentet kuvert og gave over ved naboen, og så skulle det hele afsløres. Jeg åbnede først gaven, og ganske om det ikke var et Babyliss krøllejern, og så lige præcis den model jeg havde ønsket mig. Jeg blev vild glad indeni, men jeg kunne godt holde masken. Jeg bad min far om at åbne kuverten, og jeg kunne godt se på han at det ikke passede ham, da han så kortet indeni. Med en lidt trist stemme fortalte han de andre, at jeg havde gættet det, for der stod Babyliss krøllejern på kortet.

Jeg kunne denne gang gætte hvad gaven var, men jeg tror egentlig bare jeg var lidt heldig. Nu glæder jeg mig så bare til den middag min far skal lave. Heldigvis så laver han da også rigtig god mad, så det skal nok blive en rigtig hyggeligt dag. Min far inviterede med det samme rsten af familien, så fordi jeg kunne gætte min gave, så skal vi alle sammen have god mad.