To år i udlandet

By | oktober 9, 2013

Min mand er mellemleder i en større dansk virksomhed med flere udenlandske afdelinger. Og i forbindelse med, at firmaet åbner endnu en afdeling, denne gang i Dublin i Irland, er han blevet tilbudt en to års stilling, som ansvarlig for etableringen af den nye afdeling.

Det er en stor karrieremæssig udfordring, som det er mere end svært at sige nej tak til. Også selv om det også byder på en hel del udfordringer på privatsiden. Blandt andet har vi to børn og en hund, som også skal passes ind i hele scenariet. Men enden på det hele er alligevel blevet, at vi er endt med at være enige om, at det er alt for stor en chance for min mand til at han skal lade den passere forbi.

Så vi er gået i gang med at få styr på de forskellige ting, som skal være på plads inden vi kan tage af sted. Det første vi fik på plads var hunden. Det er en tre år gammel Golden Retriever, som vi selvfølgelig er rigtig glade for. Og den har nu fundet plads hos min søster. En rigtig god ordning for os alle. Min søster og hendes mand har længe talt om at få sig en hund og med denne løsning bliver vores dejlige Basse således i familien. Vi har også fået skolepladser på plads til begge vores børn, så det er også dejligt. Men det bliver selvfølgelig en stor udforing for em, at komme til et fremmed land med en anderledes kultur og et helt andet sprog, end de er vant til. Men jeg føler mig sikker, at det nok skal komme til at gå.

Privat bor vi i en forholdsvis stor central beliggende lejlighed i midtbyen. Og den er vi altså så glade for, at den vil vi ikke skille os af med. Så den har i valgt at fremleje. Og det regner jeg egentlig også med er ved at være nogenlunde på plads. Lejeren har vi faktisk fundet via min mands arbejde, så de sørger egentlig for det meste. Det er dejlig betryggende.

Men vi har selvfølgelig en del private effekter, som vi ikke ønsker skal være i lejligheden, når den skal lejes ud. Så derfor har vi valgt at leje et depotrum hos Aalborg Lagerrum. Så nu skal vi bare til at have pakket alle sagerne ned, så de er klar til at blive flyttet til depotet, når vi skal til at af sted. Sådan et depotrum er en rigtig god løsning på at få noget ekstra plads til opbevaring, når man sådan skal af sted til udlandet.

Det hele bliver en gevaldig stor oplevelse for os alle. Men jeg er sikker på, at vi kommer lærerigt ud af de to år. Prøves skal det i hvert fald. Det er helt sikkert. Jeg tror, at det bliver en oplevelse for livet for os alle.