Find den perfekte gave til hende

By | september 2, 2014

Har du en sød kæreste, så kan det være, hun har fortjent at blive forkælet en gang imellem. Og hvordan er det lige, man forkæler piger på den bedste måde? Jo, det er selvfølgelig ved at give dem gaver. Gaver, som de er glade for, og som de kan bruge til noget. Det kan eventuelt være en rigtig god ide at købe hende noget, som du har hørt hende nævne før, men som hun sikkert regner med, du ikke kan huske længere. På den måde kan du overraske hende med noget, som hun for lang tid siden har nævnt, men som hun ikke har regnet med, hun ville få på noget tidspunkt.

Hvis i bor sammen, så hører du måske lidt oftere om, hvad hun eventuelt godt kunne bruge i køkkenet. Er hun glad for at bage eller at lave mad, så har hun måske før udtrykt sig, at hun altså godt lige kunne bruge den ene eller den anden form for noget smart køkkenudstyr. Sådan noget er også en rigtig god ide bare at give i en normal gave, som ikke nødvendigvis er i forbindelse med en fødselsdag eller en juleaften. For der vil piger meget ofte gerne have nogle lidt mere romantiske ting. Og der er det altså bare ikke særlig romantisk at komme med en røremaskine og sige: Her, den har du snakket om længe. Der skal det måske være gaver med lidt mere personlighed i.

Dog kan det godt være, at en røremaskine måske lige vil være lidt udenfor dit budget, hvis det bare er sådan en ‘du har været sød’ gave. Der skal du måske finde noget andet køkkenudstyr, som ikke vælter budgettet for denne måned. Men prøv at sætte dig ned engang og tænk igennem, hvad hun eventuelt har ønsket sig førhen. Det er ikke sikkert, det er ønsker, hun har skrevet ned før, men som hun bare lige har sagt i en hurtig vending. Det kan være, at du kan huske, hvad hun har snakket godt om, når i har været ude at handle sammen. Kan du huske en af de små ting, så er du rigtig godt stillet, for så er det jo bar at gå ud at købe dem.

Du kan eventuelt også bruge det andet trick med at kigge gamle ønskelister igennem. Du kan formodentlig godt huske, hvad hun har fået, og hvad hun ikke har fået. Der kan måske være noget på dem, som hun stadig ønsker sig, og som kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave. Så er du i hvert fald sikker på at finde noget, som hun kan bruge, og som hun vil blive meget glad for at få. Så hvis du kan finde dem – det kan være de evt. ligger på hendes computer eller på en mail – så er du altså rigtig godt stillet. Så er det bare med at kigge dem igennem og se, om der skulle være noget, der egner sig godt til en lille hverdagsgave.