Jeg havde en hel vild god dag hos en kosmetolog

By | juni 18, 2012

Jeg tror i det følgende, at jeg vil bede alle mænd ikke at læse med. Det vil nemlig forekomme en hel del kvinder logik i det følgende, og det er der jo ingen grund til at det bliver brugt i mod os vel tøser ? Når vi nu har fået alle mænd til at stoppe med at læse med, så skal i da have en lille historie som jeg har oplevet. Historien er nemlig den, at jeg snart skal giftes med min dejlige mand, så derfor skulle jeg også have en rigtig hyggelig polterarbend med mine veninder.

Lad mig sige med det samme, at der var lagt op til en super hyggelig dag, og det blev en helt vild hyggelig dag. Det var ikke sådan en polterarbend i sådan klassisk forstand, for det er slet ikke mig. Jeg havde derfor selv tage initiativ til dagen, for jeg ville langt hellere holde sådan en rigtig veninde hygge dag, hvor vi bare hyggede os, på lige præcis den måde vi gerne ville. Jeg havde derfor deltaget i planlægningen af dagen, og man kan måske sige, at det var mig der langt hen af vejen havde besluttet mig til havd vi skulle have den dag. Jeg er sådan en rigtig kvinde, så jeg holder rigtig meget af, at tage til kosmetolog, så der var derfor også oplagt at gøre det på en dag som denne. Jeg havde derfor valgt, et sted, hvor vi alle 6 tøser kunne få en behandling på samme tid. Det var super smart, for det var ikke noget de normalvis ville gøre, men fordi det var en speciel dag som det var, så sagde de ok til det. Det var en helt fantastisk oplevelse, og man som kvinde nok ikke finde noget der er mere kvindelig end det her. Vi var faktisk til behandling i en hel time, så man man rolig sige at vi virkelig blev nusset og plejet. Da vi kom ud, der var vi 6 helt nye kvinder, der følte os lækre som aldrig før.

Efter vi havde haft den helt vild gode oplevelse hos ovenstående kosmetolog, der skulle vi jo også lidt noget andet. Jeg er ikke til de der klassiske ting på sådan en dag, så derfor havde vi aftalt, at vi skulle lære at danse salsa. Jeg holder meget af at dase, så derfor var det oplagt, og når man er så mange, så er det faktisk hel vild sjovt at danse det. Vi havde lejet en danse lærer, så i en hel time der fik vi pulsen op, men vi grinte og havde det vild sjovt. Jeg tror faktisk aldrig jeg har ginet så meget før, og da tiden var gået, der havde vi godt nk fået varmen. Det er dog en oplevelse jeg aldrig vil glemme, og jeg tror faktisk også vi fik lært det meget godt. de andre tøser syntes også, at det var en vild god idé at tage til.

Det var alt i alt en rigtig god dag, og hvis i mangler noget at lave på sådan en dag, så kan jeg varmt anbefale ovenstående – Det vr hel vild godt.