Gabba

By | september 1, 2012

Du kender sikkert de modetøjsmærker, hvor du skal have stort set hele sæt (jeans, t-shirt, skjorte og sko) for at det giver den mindste mening at gå i det. Hos Gabba er der i stedet tale om modetøj til mænd, hvor du kan tage ét stykke Gabba modetøj og bruge det sammen med, hvad du ellers måtte have lyst til at have på den dag.

Gabba er noget af det mest alsidige og anvendelige modetøj til mænd, vi overhovedet kan byde på på den danske modescene. Tag et par bukser, en t-shirt, strik, knit, shorts, sweatshirt eller knickers fra Gabba og sammensæt det med andre tøj-dele fra de tøjmærker, du nu engang elsker og kan hive ud af tøjskabet. Du ender med at se intet mindre end awesome ud, når en af ingredienserne i opskriften hedder Gabba!

Gabba er ikke billigt modetøj til mænd

Vi kan lige så godt slå det fast med det samme: Gabba er ikke det mest prisvenlige modetøj til mænd, som den danske modeverden kan tilbyde jer. Men det er der en god grund til; kvaliteten på tøj fra Gabba er i den absolutte top, og det samme er eksklusiviteten. At Gabba ikke er det mest sete mærke i bylivet handler i høj grad om, at det koster lige et par hundrede kroner mere end konkurrenternes tøj gør. Det betyder til gengæld også, at du har meget at vinde på netop at ofre disse par hundrede kroner ekstra. Du ryger lige et niveau over alle andre på denne måde.

Med det sagt kan du stadigt være heldig at finde en t-shirt til et par hundrede kroner på udsalg. Men vær klar over, at modetøj fra Gabba ofte kræver lige et par timers ekstra dedikation på arbejdet, før end du kan købe de nyeste bukser og lækreste knits. Vi må dog spørge – er det ikke den ekstra tid værd at have dét federe modetøj end andre unge mænd? 🙂

Individalitet, Høj kvalitet og Moderne Mode

Gabba laver deres modetøj ud fra tre enkle principper: individualiteten skal plejes, kvaliteten skal være høj og moden skal være med på beatet. Med tre så simple, men fornuftige principper, er det svært at skyde forbi – og det har Gabba efter vores opfattelse heller aldrig gjort. Tværtimod holder de et ekstremt højt niveau år efter år med deres modetøjskollektioner til mænd fortrinsvis i 20’erne og 30’erne.

Til fest egner Gabba sig ganske godt. Det gør tøjet også, hvis turen går til Nordjylland og svigerforældrene. Eller hvis du blot har brug for lækkert modetøj at have på under studiet. Gabba designer meget bevidst deres tøj til, som nævnt i introduktionen, at du kan bruge det til alle lejligheder kombineret med andet modetøj. Alt afhængigt af hvilken t-shirt og hvilke sko du tager på til et par Gabba jeans, kan du sende meget forskellige signaler!

Kvalitetsmodetøj til en pris lige en tand over de fleste konkurrenter, og derfor også en kvalitet og eksklusivitet lige over – sådan kan vi definere modetøj til mænd fra Gabba!