Tegn på dårlig rengøring

By | januar 28, 2018

Har du haft kontorrengøring over nogle år, har du sikker set tegnene på, når det er på tide at udskifte det firma, du bruger til kontorrengøring. Vi holder til i Kolding og har desværre prøvet nogle stykker af, inden vi fandt det firma, der har fungeret for os de sidste 3 år, så skal du bruge rengøring i Kolding, får de her vores varmeste anbefaling. De arbejder i hele Trekantsområdet, og det er dem her: https://rengoeringscompagniet.dk/erhvervsreng%C3%B8ring-kolding-vejle-fredericia-haderslev/

Hvad er det så for nogle tegn, du skal holde øje med, og sikr dig er i orden? Vi har set på nogle af dem her.

Tegn på, at det er tid at skifte erhvervsrengøring

  1. Dit rengøringsfirma begynder at overse simple ting, der bare bør være i orden. Måske er problemet en ny medarbejder på dit team, men det skal rettes op med det samme. Du betaler for en service, og sådan nogle ting har det med at brede sig til en tendens, hvis ikke der sættes en stopper for det.
  2. Der bliver ikke fyldt op på toiletterne med toiletpair, kleenex etc., og sæbebeholderne bliver heller ikke fyldt op.
  3. Dine gulve bliver ikke gjort ordentligt rene, og der er skidt i hjørnerne. Det ser ikke godt ud, og det er med til at skabe et usundt miljø for dine medarbejdere.
  4. Når du har behov for at komme i kontakt med dit rengøringsfirma og lægger en besked, hører du ikke noget den samme dag. Det er vigtigt, at du altid har en fast kontaktperson, og du bør forvente, at du som hovedregel hører tilbage samme dag.
  5. Personerne, der sendes fra rengøringsfirmaet, er nye hele tiden, og du skal konstant forklare dem, hvordan du vil have tingene gjort. Forlang, at du har en person, der er fast tilknyttet, som sætter nye personer ind i tingene, så du kan bruge din tid på din forretning.