Brysteholder?

By | december 4, 2013

Tidligere har jeg ofte trukket lidt på smilebåndet, når jeg i avisen kunne læse den årligt tilbagevendende historie op til jul om de mange mænd, der de sidste dage op til juleaften flokkes i byens lingeributikker for at finde en passende julegave til deres koner eller kærester.

Selv har jeg vist aldrig hørt til den gruppe af mænd før nu i år. Jeg var kommet i den situation, at jeg ikke havde den fjerneste ide om, hvad jeg skulle give min kone i julegave, og da vi efterhånden nåede frem til den 22. december, gav jeg efter for min indbyggede modvilje og gik ind i en butik for at finde noget lækkert undertøj til min kone.

Og jeg havde selvfølgelig dummet mig gevaldigt, for jeg havde slet ikke forberedt mig på spørgsmålene om farver og størrelse og den slags. Det var først, da jeg stod i butikken, og det langt om længe var blevet min tur til at blive ekspederet, at jeg selv kom i tanker om, at jeg intet som helst anede om, hvordan man angiver størrelsen på for eksempel en BH – brysteholder.

Men så smilede heldet til mig, for den dame, der var kommet hen til mig for at ekspedere mig, var tilfældigvis af næsten præcis samme statur som min kone. Det vil sige pænt slank uden at være tynd og med bryster af nogenlunde gennemsnitlig størrelse.

Jeg tog mod til mig og bekendtgjorde, at jeg slet ikke havde nogen anelse om, hvorvidt min kone bruger en B-skål eller en E-skål, som var noget af det, damen foran mig spurgte til. Men, sagde jeg til hende, min kones bryster er vist præcis af samme størrelse som dine, så jeg håber da, at du kan hjælpe mig på den måde.

Hun smilede og var meget imødekommende, da hun viste mig et flot og temmelig sexet BH sæt, som hun mente ville være den helt rigtige julegave til min kone. Det kunne jeg da kun give hende ret i og tænkte i mit stille sind, at det da vist var lige så meget en gave til mig selv, men det sagde jeg selvfølgelig ikke højt.

Jeg kastede et diskret blik på den lille prisseddel, der var sat fast på sættet, og jeg må indrømme, at jeg blev noget chokeret over, at to så små stykker tøj kan koste så meget. Men på den anden side var jeg jo tvunget lidt med i baghånd, for der var som sagt kun et par dage til jul, og jeg havde ikke andre ideer til en gave til min kone. Og så vil jeg da også helst give hende noget af ordentlig kvalitet.

Ekspeditricen spurgte helt uden tilbageholdenhed, om min kone har en stor eller en mindre bagdel, for – som hun sagde – det skal jo helst være sådan, at hun kan passe de trusser, der er en del af sættet. Igen kunne jeg henvise til ekspeditricens egen krop, og jeg fortalte hende, at hun og min kone efter min bedste vurdering brugte samme størrelse i trusser. Og ellers må hun jo lige kigge forbi de her trusser: http://www.kvinde-univers.dk/shop/hotpants-trusser-119c1.html

Jeg tog altså lige en slapper og gik over at læse lidt på http://iktforum.dk/