Bedste lamineringsmaskine?

By | maj 1, 2020

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har på fornemmelsen, at jeg er nødt til at gå i byen for at finde en lamineringsmaskine. Den skal selvfølgelig bruges til at laminere med. Jeg har samlet en hel del billeder, som jeg vil have printet ud. De er fundet på forskellige sites, og jeg vil bruge dem som inspirationskilder i mit daglige arbejde.

Arkitekt

Til daglig arbejder jeg som indretningsarkitekt, og det kan være ret svært at tale med en kunde nu og da. Det er jo ofte sådan, at en kunde allerede har en ret klar idé om, hvad hun eller han vil have, når hun henvender sig til mig for at få hjælp. Det kan bare være meget svært for dem at forklare mig det helt præcist. Så billederne skal bruges både som inspiration, men også som en reference over for mig, når jeg arbejder videre med opgaven, de giver mig.

Når jeg har mit første møde med en mulig kunde, så plejer jeg at tage nogle prints med mig, som mere eller mindre ligger i linje med det, som kunden har forklaret mig. Det kan være en god hjælp for dem at se eksempler på stuer eller køkkener. Det er bare lidt dyrt hele tiden at skulle købe toner til min printer. Printene bliver jo ret hurtigt krøllede, når vi sådan sidder og drejer og peger på dem.

Så jeg fandt på det her med at laminere printene. Jeg vil lave sådan et inspirationsregister, som jeg vil tage med til kunderne, når jeg besøger dem. Lidt ligesom stofprøver, du ved. Så kan vi se på rummet eller rummene, som skal indrettes, og vi kan se i inspirationsregistret, inden vi sætter i gang for alvor.

Laminering af alt muligt

Min tanke er så, på langt sigt, at inspirationsregisteret skal laves om til et register over mine egne værker. En portefølje hedder det vist. Så kan kunder se, hvad jeg har lavet for andre kunder, og de kan samtidigt få inspiration til deres egne rum. Så derfor er en lamineringsmaskine ikke en helt dum investering for mig. Det virker måske lidt krukket. Men det er det ikke. Jeg synes selv, at jeg har en god tanke bagved. Og lamineringsmaskinen, som jeg har i tankerne, er jo ikke dyr. Den er faktisk billig hos Justmore. Hvis bare den kan gøre arbejdet med at laminere de 300 billeder, jeg har samlet sammen, så er jeg godt på vej. Det kan måske blive lidt af en udgift umiddelbart, til alle de ark lamineringsfolie, som jeg har brug for. Men efterhånden som tiden går, bliver den udgift mindre – eller i det mindste, så vil den føles mindre voldsom, fordi jeg kan jo ikke arbejde på 300 projekter på en gang.

Du synes måske, at det lyder, som om det er mange billeder, når jeg siger 300 til at starte med. Det er det ikke. Hvis du tænker over, hvor mange forskellige typer rum der findes, så finder du hurtigt ud af, at vi taler om ganske få billeder inden for hver kategori. Fx: Toilet uden badekar, badeværelse med badekar, badeværelse med bruseniche og badekar osv. Det var kun badeværelserne. Tænk på soveværelser, børneværelser, stuer, entreer osv. Hmm – jeg blev faktisk lidt inspireret af denne her.