Opnå uimodståelige bambiøjne nemt med mascara

By | januar 27, 2021

En mascara er ikke blot en mascara. For at få mest mulig fylde, længde og blikfang ud af din mascara, bør du kende til nogle simple tips og tricks. Dem kan du få her! Vi guider dig nemlig til hvordan du kan opnå fuldt udbytte af din mascara!

Anvend en primer inden du påfører mascara

Vil du gerne opnå ekstra meget blikfang, så kommer du ikke uden om en øjenvippeprimer. Primeren er en transparent mascara, som kreerer et ekstra fyldigt lag under din farvede mascara. Nogle primere indeholder sågar små fibre, der tilfører ekstra længde til dine egne vippehår. Primeren er også med til at nære dine vippe og forebygger udtørring og knæk. Et indiskutabel win-win!

Gå efter en mascara der både giver volumen og længde

Når du skal vælge en mascara, så gå efter en, der tilbyder både volumen og længde. Mange af nutidens mascara er udstyret med smarte mascarabørster, med varierende længde på børstehårene, hvilket giver dig mulighed for både at skabe smuk fylde og elegant længe på dine vipper. Der er med andre ord ingen grund til at vælge en mascarabørste, der kun lover enten volumen eller længde – vælg en der tilbyder dig både det ene og det andet. På Luxplus’ hjemmeside kan du finde et stort udvalg af forskellige mascaraer, som både tilbyder maksimal volumen og vidunderlig længde.

Lav zigzag-strøg når du påfører mascara

Når det kommer til selve påføringen af mascaraen er der to ting du skal huske. Den første er at komme så tæt på vipperødderne som overhovedet muligt. Mange sjusker med påføringen og ender med at misse nogle milimeter af vippestråene helt nede ved rødderne. Og det er en skam, for det betyder at vipperne synes kortere end de reelt er. Så husk at få mascaraen helt ned til rødderne. Den anden ting du skal huske er, at anvende zigzag-strøg, når du påfører mascaraen. På denne måde påfører du mest muligt af produktet på dine vipper. Det er et nemt, men særdeles effektivt tip.

Vælg en vandfast mascara

Når du nu har pryder dine vipper med en primer og foretaget dybe zigzag-strøg med en mascarabørste, der giver både fylde og længde, så ville det være dødærgerligt hvis en regnbyge skulle skylle alt dit arbejde væk igen. Derfor anbefaler vi at du vælge en vandfast mascara. Vandfaste mascaraer er bygget til at kunne modstå regn, hvilket er en egenskab, der ikke er at kimse af i et regnfuldt land som Danmark. Men selv om sommeren kan en vandfast mascara være handy. Vandfaste formler modstår nemlig også sved og vand, og du kan derfor ubekymret tage en badetur på stranden med din holdbare mascara på.

Husk at pleje dine øjenvipper

Mange glemmer dette trin, men det er uhyre vigtigt at pleje sin øjenvipper! Øjenvipperne er om noget en del af vores ansigt, der dagligt lider belastning. Dagligt anvendelse af mascara fører uvilkårligt til udtørring af vippestråene, der i værste fald risikerer at knække. Så husk at pleje dine vipper med en vippebalsam, vippeserum eller en fugtgivende primer. Du kan finde et stort udvalg af billige mascaraer og vippeplejeprodukter på Luxplus. Her er priserne altid i den lave ende – også på mærkevarer.