Giv orgasme

By | marts 28, 2016

Orgasmer er et af de emner der optager os mest, når det kommer til sex og samliv, og ofte bliverer orgasmen betragtet som det ypperste man kan opnå under sex. Men hvordan griber man det an, hvis orgasmen ikke lige er sådan at lokke frem, og det er blevet til en frustration? Læs med i sexbrevkassen herunder, hvor et par søger hjælp til, hvordan de kan forbedre deres sexliv.

HVORDAN KAN JEG GIVE MIN KONE EN ORGASME?

Min kone har svært ved at få en orgasme, når jeg er inde i hende. Jeg kan sagtens give hende en orgasme ved at slikke hende og bruge fingrene oppe i hende, men vaginal sex gør altså ikke det store på orgasme fronten. Min tidligere kæreste blev kraftigt stimuleret af min pik, og vi fik nogle gange samtidige orgasmer, men det “virker” ikke med min nuværende kone (som jeg i øvrigt har et ellers dejligt sexliv med).

Vi har forsøgt os med en penisring med vibrator i, men det gjorde ikke noget for hende. Hun siger selv, at hun nyder at onanere med en vibrerende dildo til G-punkts-stimulation, men det går jo ikke, når jeg også er der! Har du nogen gode ideer?

Par35

Kære Par35

Først og fremmest skal I huske at nyde det gode, I har – og så måske fokusere mindre på, hvad der ikke duer. Når det så er sagt, så er det naturligvis altid godt at forsøge at forbedre. Din kone er helt normal. Det er de færreste kvinder, der får orgasme af selve penetrationen – din tidligere kæreste har været en af dem, men alle kvinder er forskelligt skruet sammen.

I kan prøve at lege med en lille klitorisvibrator, som du eller hun holder mod klitoris eller kønslæber, mens du er oppe i hende. En anden og måske mere effektiv mulighed er den helt geniale We-Vibe som er en par-vibrator.

We-Vibe er en lille blød og slank vibrator, der vibrerer i begge ender. Den slankeste ende indføres i skeden, mens den lidt mere buttede hviler mod klitoris. Og du kan så samtidig trænge op i hende. Nu vil vibrationerne både være til glæde for hende og dig. Både hendes G-punkt og klitoris samt din penis vil blive stimuleret af det øgede tryk og de forskelige vibrationer. Vær opmærksom på, at man lige skal vænne sig til at have sådan en tredje ting med i sexlegen. Du kan læse meget mere om We-Vibe vibratoren her.