Forbrugslån

By | december 11, 2019

Når du leder efter billige forbrugslån, skal du gøre dig klart, at jo mere der kan stilles i sikkerhed for et forbrugslån, jo billigere forbrugslån kan du få. Det betyder dog ikke, at du kan være ligeglad, hvis du ikke har noget at stille i sikkerhed. Der kan nemlig også være stor forskel på, hvor meget et lån uden sikkerhed koster i renter.

Er du på udkig efter et billigt forbrugslån uden sikkerhed, er det derfor en god idé at få overblik i vores forbrugslån oversigt. For at få den helt konkrete ÅOP oplyst på dit forbrugslån, skal du først gøre dig klart, hvor meget du vil låne.

Når du har overblik over det lånebeløb og løbetid, kan du ansøge de steder, hvor du kan opnå den billigste rente på dit forbrugslån. Husk, at det er den såkaldte ÅOP, du skal sammenligne med. ÅOP står for omkostninger i procent, og giver dig den præcise pris på, hvad det koster at låne det ønskede beløb.

Forbrugslån til alt

Du skal også overveje, om du overhovedet har lyst til at skulle stille sikkerhed for et lån. Låner du f.eks. til en brugt bil eller til computer, tv eller lignende er du måske ikke interesseret i, at nogle har sikkerhed i dit isenkram. Ved at tage et godt og billigt forbrugslån du kan få, undgår du helt at skulle stille ting i sikkerhed. Samtidig fået opnået det billigste forbrugslån på de betingelser, du selv ønsker.

Det koster altid penge at låne penge, derfor er det en direkte besparelse for dig og din privatøkonomi at tage det billigste forbrugslån, du kan få. Det betyder nemlig, at du ikke skal afdrage så meget og betale så mange renter på forbrugslånet, og dermed har du flere penge til dig selv, du kan bruge på andre ting.

Renter

Renten på forbrugslån varierer en del fra udbyder til udbyder. Forbrugslån renten afhænger ligeledes rigtig meget af faktorer som lånebeløb og løbetid. Jo større lånebeløb og jo længere løbetid, jo billigere vil lånet blive for dig.

Er du på udkig efter lån med lav rente, så er det overhovedet ikke noget problem at finde. Konkurrencen mellem de mange udbydere af lån har sendt renten langt ned, og faktisk er renten så langt nede af den for nye kunder slet ikke er eksisterende.

Gratis og rentefri forbrugslån

Ja – det er faktisk muligt hos mindst: Ferratum, Simbo og LendOn! Du skal blot acceptere at betale tilbage inden 30 dage, og du får et helt og aldeles gratis forbrugslån!

Billigste lån er naturligvis de gratis og rentefri forbrugslån, som du ligeledes finder i vores oversigt ovenover eller i denne oversigt. Flere og flere udbydere af online online tilbyder gratis og rentefri lån til alle deres nye kunder.

Rentefri lån betyder kort og godt, at du kan låne op til 15.000 kr. helt gratis i 30 dage. Der tilskrives altså hverken renter eller gebyrer til lånet, så efter en måned betaler du blot 15.000 kr. tilbage, og længere er den ikke. Du hverken hæfter eller skal betale noget som helst for lånet.

Ved at optage de gratis forbrugslån, har du i hvert fald ikke brug for en forbrugslån beregner 🙂